Изложба УМЕТНОСТ АРХИТЕКТУРЕ 2016

УМЕТНОСТ АРХИТЕКТУРЕ

 hgt

 hgt

 hgt

 

DFR

 

 

 

лого АСА

 

PRAVILNIK ZA SLANJE MATERIJALA ZA GODIŠNJAK ASA - KATALOG IZLOŽBE

U pripremi je Godišnjak Asocijacije srpskih arhitekata za 2015. godinu. Kao i prošle godine Godišnjak će biti dimenzija 23x24cm, i na raspolaganju Vam je jedna stranica u Godišnjaku u `Sekciji Autora`. Molim Vas da u što skorijem roku, a najkasnije do 15.03.2016. godine, dostavite na adresu Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. sledeće priloge kako bi mogli blagovremeno da pripremimo materijal i posaljemo Vam na autorizaciju:

1. Sliku Autora (jpg format) dimenzija 28x28mm

2. Izvod iz CV-ja (word format) - u formi rođen tada i tada, diplomirao... radio... značajni projekti... CV bi trebalo da bude napisan ćirilicom, sa maksimalno 2000 karaktera

3. Fotografije izabranog/izabranih dela (jpg format) - ukupan prostor namenjen za grafičke priloge je 210x110mm
Kratku informaciju o projektu kojim se predstavljate potrebno je dati u produžetku izvoda iz CV-ja i trebalo bi navesti:
- naziv projekta
- vrstu ostvarenja (idejno resenje, glavni projekat, enterijer, konkursno rešenje...)
- mesto
- godina

- ime autora/autorski tim

4. Kontakt podatke (e-mail, website ako imate). Ovi podaci će stajati uz Vašu fotografiju.

Delo, ili dela (maksimum tri dela), sa kojim se predstavljate, može biti izveden objekat, projekat, konkursno rešenje ili ono što je obeležilo Vašu arhitektonsku aktivnost u 2015. godini. Takođe, možete se predstaviti i starijim projektima uz osvrt na aktivnosti u 2015. godini (aktivnosti tokom 2015. godine možete dati kroz vizuelni prikaz, ili u okviru Vaše biografije, u nekoliko rečenica).

Participacija za učešće na Izložbi i u Godišnjaku ASA za 2015. godinu u Sekciji Autora iznosi 4.000,00 dinara, i biće Vam na raspolaganju primerak kataloga Godišnjaka.
 
Uplatu možete izvršiti na račun ASA-e, br. računa 205-189423-45, Komercijalna banka, Beograd, sa naznakom „za izložbu i godišnjak“.

 E-mail adresa za dalje kontakte je: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

A S A