Изложба УМЕТНОСТ АРХИТЕКТУРЕ 2016

 

 

 hgt

 

PelleITALIA Concept Beograd (www.pelleitalia.it) – Distributivni centar za italijansku kožu, sredstva za čišćenje i održavanje koža brenda PelleITALIA, mebel-štofove, eko-kože i metalnih nogica nudi za sve članove Asocijacije Srpskih Arhitekata posebne povlastice prilikom kupovine gore-navedenih artikala iz svoje ponude.

Radi se o povlasticama u vidu specijalnih popusta, rabata, provizija i bonusa koji se kreću od 5% do 25% na maloprodajne cene kao i mogućnosti dobijanja veleprodajnih cena za veća opremanja (cene dostupne velikim priizvođačima tapaciranog nameštaja u Srbiji i okruženju).

Jedinstvenom ponudom u regionu koja pokriva kompletni spoljašni estetski deo (eksterijer) tapaciranog nameštaja, PelleITALIA se u celosti stavlja u funkciji članovima ASA kao poverljiv partner i dobavljač.

Pored Beogradskog, postojanje distributivnog centra PelleITALIA Skoplje (od sredine 2016 godine i PelleITALIA Sofija) uz mogućnost rotacije lagera, pored već priznatog kvalieta, garantuje i kontinuitet u snabdevanju ovih materijala. 

PelleITALIA Concept očekuje da će ovim povezivanjem i partnerstvom u cilju zajedničkog nastupa obezbediti arhitektonskoj struci konkurentniju poziciju kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu, u delu projekata vezanih za enterijere i unutrašna opremanja.

 Više informacija možete dobiti na linku e-kapia http://www.ekapija.com/website/sr/page/1375039/PelleITALIA-Concept-po%C4%8Dinje-saradnju-sa-arhitektama-dizajnerima-enterijera-i-unutra%C5%A1njeg-opremanja-u-Srbiji

ili kontaktirati Distributivni centar i salon PelleITALIA u Beogradu u ul. Simeona Kočarevića 45, 11080 Zemun (Altina), tel. 066-8222281, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

www.ipellidesign.com