Изложба УМЕТНОСТ АРХИТЕКТУРЕ 2016

 

 

 

 ser

 

 

EURODOM je porodična firma osnovana 1995. godine i bavi se prodajom kompletne opreme za kupatilo.
1995. - Pod nazivom Kupatilo trade, osnivači firme, porodica Aćimović, otvaraju svoj prvi salon keramike u ul. Bulevar kralja Aleksandra.
1999. – Otvoren je novi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Bulevar kralja Aleksandra 388.
2004. - Počinje sa radom drugi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Ruzveltova 16 i od tada Eurodom postaje ne samo distributer već i uvoznik kompletne opreme za kupatilo renomiranih proizvođača iz Italije.
2007. - Stalno investiranje u razvoj firme i potreba da se klijentima pokaže više i da im se pruži što bolja usluga, naveli su osnivače firme da 2007. godine otvore još jedan salon površine 1000 m2 u ul. Nikole Grulovića 71e. Osim velikog broja arhitekata i saradnika firme iz zemlje i inostranstva, kao gost na dan otvaranja salona u Eurodom je došao i g.din Paolo Pininfarina iz poznate italijanske dizajnerske kuće Pininfarina. Tom prilikom održao je kraće predavanje o tome koliko je važna saradnja između dizajnera i proizvođača u stvaranju proizvoda koji mogu da zadovolje i najzahtevnije klijente.

Veliki i dobro organizovan centralni magacin Eurodoma površine 2400 m2 kao i veliki lager robe koji firma poseduje, omogućavaju brzu i laku isporuku robe u sve delove grada.
I danas kao i pre 15 godina osnovne vrednosti firme ostaju nepromenjene: puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis, vrednosti su koje svi zaposleni u Eurodomu slede. Zahvaljujući svemu ovome kao i dobrom upravljačkom timu, Eurodom danas uživa veliko poverenje klijenata i saradnika i s razlogom zauzima vodeće mesto u oblasti kojom se bavi.

Prodajni program firme:

Keramičke pločice, granitna i bazenska keramika, keramičke i staklene mozaik pločice, ventilirajuće fasade, plivajući podovi Cerim, Floor Gres, Rex, Casa Dolce Casa, Casamood, Appiani, Sicis, Vogue.

Sanitarije Catalano i Flaminia.

Armature i kupatilska galanterija Gessi.

Hidromasažne kade, tuš kabine, kombinovani sistemi i mini bazeni Jacuzzi.

Staklene tuš kabine Cesana.

Kupatilski nameštaj Arcom.

Saune i turska kupatila Effegibi.

Drvene podne obloge Silvadec i Tarkett